airconditioning

Koel in de zomer, warm in de winter.  Jouw specialist in airconditioning, warmtepompen en koeltechniek.  Voor particulieren en bedrijven.

Wist je dat je een airco kan gebruiken om te koelen en te verwarmen.  Zo zorg je voor een comfortabel klimaat in zomer en winter.  Er zijn verschillende mogelijkheden : warmtepomp lucht-water en geothermisch.  Het is de meest zuinige en groene manier om je huis te verwarmen en kan ook gebruikt worden voor koeling en warmwaterproductie.  Geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Wij installeren ook koel- en vriescellen op maat.  Deze zijn uitermate geschikt voor commerciële toepassingen.  Het is ook mogelijk om de cellen ter plaatse te monteren.  Voor magazijnen, winkels of openbare gebouwen plaatsen wij ook warmtepompen met een cascade systeem.  Dit zijn warmtepomp systemen met grote vermogens en zijn ideaal voor magazijnen, winkels of openbare gebouwen.  Deze worden gebruikt voor zowel koelen als verwarmen.

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden, contacteer ons dan nu voor een vrijblijvend informatiegesprek en een gratis offerte.  Want koelen en verwarmen is ons vak!

JD Heating & Zn werkt voor koeling vooral samen met Mitsubishi Electric.  Zij zijn specialist in hun vakgebied en JD Heating & Zn helpt je bij het zoeken naar het meest geschikte toestel. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en de prijs-kwaliteit verhouding van dit merk is momenteel ongeëvenaard.  Wat voor ons het belangrijkste is, is de service na verkoop.  Mitsubishi Electric voorziet een zeer uitgebreide technische ondersteuning en scholing van de installateurs. Er staat altijd iemand klaar die zowel de klant als de installateur met raad en daad bijstaan.

JD Heating bv

Jasper Druyts

Smiskensstraat 22

2300  Turnhout

0468 / 01 66 77

info@jdheating.be

Wij plaatsen ook zonnepanelen:

Aanvraag onderhoud verwarming:

bel JD Heating
Scroll naar boven