verwarming

Nieuwe cv installatie nodig?  Twijfel je tussen een gasketel, warmtepomp of een combinatie van technieken?

JD Heating & Zn helpt je graag bij je keuze.  We bekijken samen de situatie, verwachtingen en wensen om zo tot het beste resultaat te komen. Vaak wordt er gedacht dat warmtepompen enkel voor nieuwbouwwoningen zijn maar niets is minder waar. De huidige generatie warmtepompen is ook geschikt voor een hogere vertrektemperatuur. Eventueel kan er een combinatie gemaakt worden tussen een warmtepomp en een gasketel, het zogenaamde hybride systeem. Met de huidige energieprijzen verdien je de investering in een warmtepomp snel terug en het is bovendien beter voor onze natuur.  Verwarm je momenteel nog op stookolie?  Wij helpen je graag om de overstap te maken van stookolie naar gas.

Een nieuwe CV installatie is een investering in de toekomst. Een nieuwe verwarmingsketel of warmtepomp kopen betekent jarenlang zorgeloos verwarmen.  Je bespaart vanaf dag 1 op je energiefactuur en de waarde van je woning stijgt.

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden, contacteer ons dan nu voor een vrijblijvend informatiegesprek en een gratis offerte.

JD Heating & Zn heeft een vertrouwensband opgebouwd met meerdere fabrikanten waaronder Vaillant en Mitsubishi Electric.  Beide fabrikanten zijn specialisten in hun vakgebied en JD Heating & Zn helpt je bij het zoeken naar het meest geschikte toestel. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en de prijs-kwaliteit verhouding van deze merken is momenteel ongeëvenaard.  Wat voor ons het belangrijkste is, is de service na verkoop. Zowel Mitsubishi Electric als Vaillant voorzien een zeer uitgebreide technische ondersteuning en scholing van de installateurs. Er staat altijd iemand klaar die zowel de klant als de installateur met raad en daad bijstaan.

JD Heating bv

Jasper Druyts

Smiskensstraat 22

2300  Turnhout

0468 / 01 66 77

info@jdheating.be

Wij plaatsen ook zonnepanelen:

Aanvraag onderhoud verwarming:

bel JD Heating
Scroll naar boven