< >

Wie zijn wij?

JD Heating is een jong en dynamisch loodgietersbedrijf actief in sanitair, verwarming en hernieuwbare energie zoals warmtepompen.  Wij richten ons op een kwaliteitsvolle en persoonlijke service voor al onze klanten.  Voor zowel installatie, herstellingen als onderhoud.

Energie is vandaag één van de belangrijkste aspecten in onze woning. Ik vind het belangrijk om voor iedere woning een geschikte oplossing te vinden die goed is voor de natuur en voor je bankrekening. Vanuit die gedachte heb ik een bedrijf opgericht dat zich toespitst op centrale verwarming in combinatie met hernieuwbare energie en een flexibele dienstverlening.

Mijn naam is Jasper Druyts en ik ben gediplomeerd loodgieter, gastechnicus en warmtepompinstallateur. Ik heb hiervoor de nodige certificaten behaald bij CERGA, LNE en Rescert.  Bij JD HEATING begeleiden we jouw nieuwbouw of renovatie project van begin tot einde.

Tot gauw en ALWAYS KEEP THE FIRE BURNING!   Jasper

Noem me JD.

Waarom toch die walvis?

Die vraag heb ik al veel gekregen! Het fenomenale boek “Moby Dick” is altijd een bron van inspiratie voor mij geweest. Het boek bevat thema’s zoals de kracht van de natuur, volharding, inventiviteit en vriendschap, maar ook menselijke dwaasheid, onachtzaamheid voor omgeving en natuur.

Net zoals het hoofdpersonage Ishmaël zijn JD Heating en JD Solar buitenbeentjes in de sector. Mijn bedrijf JD Heating was al langer werkzaam in de HVAC, toen Adriaan me voorstelde samen JD Solar op te richten. Adriaan Neys en ik, zijn jeugdvrienden met een gedeelde interesse voor techniek en hernieuwbare energie. Mijn expertise als installateur HVAC en die van Adriaan als ingenieur elektrotechniek vullen elkaar daarbij perfect aan.

JD Heating bv

Jasper Druyts

Smiskensstraat 22

2300  Turnhout

0468 / 01 66 77

info@jdheating.be

Wij plaatsen ook zonnepanelen:

Aanvraag onderhoud verwarming:

bel JD Heating
Scroll naar boven