< >

hernieuwbare energie

Wij zijn volop bezig met de omschakeling naar hernieuwbare energie.  Een warmtepomp of zonnepanelen, eventueel in combinatie met een thuisbatterij en energiemanagement systeem.  Samen met jou bekijken we wat de mogelijkheden zijn.  Voor nieuwbouw en renovatie.

Groene energie opwekken met zonnepanelen is milieuvriendelijk en goed voor je budget.  Wij plaatsen zonnepanelen op platte en schuine daken van woningen, garages, industriële gebouwen, enz…  Combineer je zonnepanelen met een thuisbatterij dan kan je de zelf opgewekte energie op elk moment gebruiken.  Een omvormer zet zonnestroom zo efficiënt mogelijk om in wisselstroom, die je in huis kan gebruiken. Bovendien heeft een hybride omvormer de mogelijkheid om energie op te slaan in batterijen, waardoor een solar installatie zelfvoorzienend en flexibel wordt.  Deze installatie kan je verder aanvullen met een laadpaal voor je wagen.

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden, contacteer ons dan nu voor een vrijblijvend informatiegesprek en een gratis offerte.  Want koelen en verwarmen is ons vak!

JD Heating bv

Jasper Druyts

Smiskensstraat 22

2300  Turnhout

0468 / 01 66 77

info@jdheating.be

Wij plaatsen ook zonnepanelen:

Aanvraag onderhoud verwarming:

bel JD Heating
Scroll naar boven