JD, uw loodgieter in Turnhout en omstreken!

JD Heating & Zn is een jong en dynamisch loodgietersbedrijf actief in hernieuwbare energie zoals warmtepompen maar evengoed de klassieke loodgieterij met gaswandketels en badkamerrenovaties. 

 

De meeste loodgieter firma’s hebben geen tijd meer voor depannage en onderhoud. Wij richten ons op een kwaliteitsvolle en persoonlijke service voor al onze klanten.  

Energie is vandaag één van de belangrijkste aspecten in onze woningen. Ik vind het belangrijk om voor iedere woning een geschikte oplossing te vinden die goed is voor de natuur maar ook voor je bankrekening. Vanuit die gedachte heb ik een bedrijf opgericht dat zich toespitst op centrale verwarming in combinatie met hernieuwbare energie en een flexibele dienstverlening. 

 

Mijn naam is Jasper Druyts, 38 jaar en gediplomeerd loodgieter en gastechnicus. Ik woon in Turnhout, heb twee lieve kinderen, een vrouw, een hond en een kat. 

Lang geleden ben ik afgestudeerd aan de KUL, maar al gauw besefte ik dat ik toch echt iets met mijn twee handen wilde doen. Ik kreeg de kans om in de leer te gaan als loodgieter bij Danny Mermans bvba en tot op de dag van vandaag werk ik nog met hem samen. Top kerel die me de kneepjes van het vak leerde en me de kans gaf mezelf om te scholen tot gastechnicus en warmtepompinstallateur. Ik heb hiervoor de nodige certificaten behaald bij CERGA, LNE en rescert.

 

Bij JD HEATING & ZN begeleiden we uw nieuwbouw project of renovatie van begin tot einde. 

Wij richten ons voornamelijk op regionale klanten zodat we een goede en snelle service kunnen bieden. 

Tot gauw en ALWAYS KEEP THE FIRE BURNING!

JD